juni 2024

Nieuw: Exact Online koppelen aan DEDDO!

Maurice | Team DEDDO

Vanaf nu kun je DEDDO rechtstreeks koppelen aan het boekhoudprogramma Exact Online. Dat betekent minder gedoe en meer tijd om de klus te klaren met DEDDO, terwijl je financiën altijd perfect in orde zijn!

Ontdek in deze blog:

Waarom is dit geweldig voor bouwers?

Voor zelfstandig ondernemers in de bouw is dit de perfecte combinatie, het bespaart je namelijk flink wat tijd. De calculatiesoftware van DEDDO is speciaal ontwikkeld voor zelfstandige bouwers en biedt handige functionaliteit om efficiënt offertes en facturen te maken die een boekhoudprogramma mist. Als het op boekhouden aankomt, is Exact Online een veelgevraagde keuze. Exact Online is daarom de na SnelStart, de tweede koppeling met een boekhoudprogramma die we gemaakt hebben.

Hoe maak ik de koppeling?

Het maken van de koppeling tussen Exact Online en DEDDO klinkt misschien lastig, maar het is heel simpel. In onze helpsectie vind je een overzichtelijk stappenplan inclusief screenshots. Of bekijk in onderstaande video hoe je Exact Online koppelt met DEDDO (duur 1:28):

EXACT ONLINE
KOPPELEN
MET DEDDO

Hoe zet ik een factuur automatisch over naar Exact Online?

Na je koppeling met Exact Online worden je definitieve facturen, inclusief klantgegevens, automatisch overgezet naar je boekhouding in Exact Online. Dus jij kan eenvoudig facturen maken op basis van de opdrachten in DEDDO en wij zorgen dat deze automatisch bij het definitief maken worden verstuurd naar Exact Online. Zien hoe dit werkt? Bekijk onderstaande video (duur 2:15) of volg het stappenplan te vinden in het helpcentrum: Hoe zet ik een factuur over naar Exact Online | DEDDO helpcentrum.

 

FACTUUR AUTOMATISCH
OVERZETTEN NAAR
EXACT ONLINE

Het verschil tussen DEDDO en Exact Online

Ontwikkeld voor bouwers

Een boekhoudprogramma zoals Exact Online helpt je om je geld goed te beheren voor je bedrijf en voor de Belastingdienst. Met Exact Online kun je berekeningen maken voor je offertes en facturen, maar het werkt niet zo handig als een programma dat speciaal is ontworpen voor bouw- en kluswerk, zoals DEDDO. Onze software is ontwikkeld door en voor bouwers, met als doel jou tijd te besparen door het calculeren, offreren en factureren steeds efficiënter te maken, allemaal in één simpel proces.

Exact Online + DEDDO = sneller werken

Naast het bijhouden van je boekhouding, besteed je als zelfstandig ondernemer veel tijd aan het maken van berekeningen voor offertes en het versturen van facturen. Dat kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen! Een calculatieprogramma zoals DEDDO zet dit proces in de zesde versnelling. Materiaalprijzen, arbeidsprijzen en andere kosten kun je makkelijk hergebruiken, waardoor een offerte maken super eenvoudig wordt en dit veel tijd scheelt. Zo heb je samen met de koppeling met jouw boekhoudsoftware van Exact Online de perfecte combinatie om je administratie op orde te houden.

 

DEDDO calculatie software voor bouwprofessionals

Makkelijk offertes en facturen opmaken vanuit je calculatie

Zet met één druk op de knop je calculatie om naar een professionele offerte. Je kunt daarna makkelijk aanpassen wat jouw klant in de offerte ziet. Daarnaast maakt DEDDO het met een termijnschema makkelijk om in een paar klikken een termijnfactuur te maken en te versturen, zodat je niet meer met handmatige berekeningen hoeft te rommelen. Ook kun je het overzicht behouden van wat je verdient door de prijsopslag kolom. En er zijn nog veel meer handige functies die het maken van offertes en facturen voor de bouw makkelijker en professioneler maken.

 

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het maken van de koppeling? Neem gerust contact met ons op! We staan klaar om je te helpen.

Denk je eraan om je boekhouding over te zetten naar Exact Online? Kijk dan op hun website voor meer info: www.exact.com/nl

×