Exact Online biedt online software voor je boekhouding, CRM, handel, productie of projecten. Je kunt online samenwerken en je gegevens zijn veilig bij Exact. Meer dan 675.000 ondernemers maken hun ambities waar met Exact Online.

Met deze koppeling kun je definitieve facturen en klantgegevens automatisch vanuit DEDDO naar je boekhouding in Exact Online sturen.

 

Waarom is dit geweldig voor bouwers?

Exact Online helpt je om je geld goed te beheren voor je bedrijf en de Belastingdienst. Je kunt het gebruiken voor berekeningen van offertes en facturen, maar het is niet zo handig als een programma dat speciaal is ontworpen voor bouw- en kluswerk, zoals DEDDO.

DEDDO is gemaakt door en voor bouwers. Zo is het programma ontworpen om eenvoudiger en daardoor sneller te werken. Met functies die je een hoop tijd besparen door calculeren, offreren en factureren simpel en efficiënt te maken, allemaal in één proces.

Hoe koppel ik met Exact Online?

Het koppelen van Exact Online aan DEDDO is heel simpel. In ons helpcentrum vind je een overzichtelijk stappenplan inclusief handige screenshots. Je kunt ook direct de video bekijken waarin je stap voor stap ziet hoe je Exact Online koppelt aan DEDDO (duur 1:28).

Hoe zet ik facturen automatisch over naar Exact Online?

Na de koppeling met Exact Online worden je definitieve facturen, inclusief klantgegevens, automatisch overgezet naar je boekhouding in Exact Online. Je maakt eenvoudig facturen op basis van de opdrachten in DEDDO, en wij zorgen dat deze automatisch doorgaan naar Exact Online. Wil je zien hoe dit werkt? Bekijk de video (duur 2:15) of volg het stappenplan.

DEDDO + Exact Online = Tijd besparen!

Met Exact Online en DEDDO gekoppeld heb je alles wat je nodig hebt. Hierdoor kun je je boekhouding moeiteloos bijhouden en razendsnel calculaties, offertes en facturen maken. Wil je weten hoeveel tijd je kunt besparen? Ontdek het in één minuut met onze bespaarcalculator!

Veelgestelde vragen

Nee, de koppeling met boekhoudprogramma's is standaard beschikbaar in elk abonnement van DEDDO. Bekijk hier meer informatie over alle abonnementen en prijzen.

Jazeker! De koppeling kun je makkelijk zelf maken. Tijdens de 30 dagen gratis proefperiode kun je onbeperkt gebruik maken van je koppeling met Exact Online.

DEDDO is makkelijker voor zelfstandig ondernemers en kleinbedrijven in de bouw. In vergelijking met een gewoon boekhoudprogramma bereken je met DEDDO eenvoudiger en nauwkeuriger je klus. Daarna zet je deze met één klik om in een professionele offerte voor je klant. Ontdek waarom DEDDO makkelijker werkt dan een algemeen boekhoudprogramma en bereken in de bespaarcalculator hoeveel tijd je kunt besparen.

Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op

Over Exact Online

Exact Online een geïntegreerd ERP-pakket met boekhouding en CRM in de cloud (Saas).

Website: Exact Online

Support: Contactpagina Exact

 

×