augustus 2024

Nieuw: Moneybird koppelen aan DEDDO!

Marieke | Team DEDDO

Vanaf nu kun je DEDDO rechtstreeks koppelen aan het boekhoudprogramma Moneybird. Dat betekent minder gedoe en meer tijd om de klus te klaren, terwijl je financiën altijd perfect in orde zijn! Ontdek in deze blog:

Waarom is dit geweldig voor zzp-ers en kleinbedrijven in de bouw?

Voor zzp-ers en kleinbedrijven in de bouw is dit een echte upgrade. De calculatiesoftware van DEDDO is speciaal ontworpen voor bouwprofessionals en biedt handige functies waarmee je eenvoudig calculaties, offertes en facturen kunt maken. Dit zijn functies die je in een algemeen boekhoudprogramma mist. Door DEDDO te koppelen met Moneybird, haal je het beste uit beide systemen en kun je sneller en efficiënter werken.

Hoe koppel ik Moneybird aan DEDDO?

Het koppelen van Moneybird en DEDDO is simpel. In onze helpsectie vind je een stappenplan met duidelijke uitleg en screenshots. Of bekijk de video hieronder (duur 1:04) om te zien hoe je Moneybird kunt koppelen met DEDDO.

MONEYBIRD
KOPPELEN
MET DEDDO

Hoe zet ik een factuur automatisch over naar Moneybird?

Heb je Moneybird gekoppeld? Dan worden je definitieve facturen, inclusief klantgegevens, automatisch naar je boekhouding in Moneybird gestuurd. Zo kun jij eenvoudig facturen maken op basis van de opdrachten in DEDDO, en wij zorgen dat ze automatisch naar Moneybird gaan zodra je ze definitief maakt. Wil je zien hoe dit werkt? Bekijk de video hieronder (duur 1:58) of volg het stappenplan in ons helpcentrum: Hoe zet ik een factuur over naar Moneybird.

FACTUUR AUTOMATISCH
OVERZETTEN NAAR
MONEYBIRD

Verschil tussen Moneybird en DEDDO?

Ontwikkeld door bouwers, voor bouwers

Met Moneybird regel je eenvoudig je boekhouding. Combineer je dit met DEDDO? Dan wordt het nog makkelijker voor jou als zzp’er of kleinbedrijf in de bouw. Ons calculatieprogramma helpt je snel en overzichtelijk calculaties, offertes en facturen te maken. Alles efficiënt geregeld in één helder proces, afgestemd op wat jij als ondernemer in de bouw nodig hebt.

 

DEDDO calculatie software voor bouwprofessionals

Zo maak je moeiteloos professionele offertes en facturen

Met DEDDO calculeer je snel en overzichtelijk met zowel nieuwe als bestaande groepen en regels uit je persoonlijke bibliotheek. Zet met één druk op de knop je calculatie om in een professionele offerte, die je daarna eenvoudig kunt aanpassen voor je klant. Maak en verstuur snel een termijnfactuur met het termijnschema. Houd zicht op wat je verdient met de prijsopslag kolom. Ontdek nog veel meer handige functies die het maken van offertes en facturen voor de bouw eenvoudiger maken: alle functionaliteiten.

DEDDO + Moneybird = Meer tijd voor het echte werk

Met DEDDO gekoppeld aan Moneybird heb je alles wat je nodig hebt om je boekhouding moeiteloos op orde te houden en razendsnel calculaties, offertes en facturen te maken. Benieuwd hoeveel tijd dit jou kan besparen? Ontdek het met onze bespaarcalculator.

 

Veelgestelde vragen

Jazeker! De koppeling kun je makkelijk zelf maken. Tijdens de 30 dagen gratis proefperiode kun je ongelimiteerd gebruik maken van je koppeling met Moneybird.

De koppeling met boekhoudprogramma's is standaard beschikbaar in elk abonnement van DEDDO. Bekijk hier meer informatie over alle abonnementen en prijzen.

Heb je vragen of hulp nodig bij het koppelen met je boekhoudprogramma? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Wil je meer weten over boekhouden met Moneybird? Klik dan op deze link: www.moneybird.nl.

×